vrijdag 12 april 2019

Naarden: vrachtwagenchauffeur overleden na val

Een vrachtwagenchauffeur is vrijdagochtend overleden na een val in zijn laadbak. Het ongeval gebeurde vrijdagochtend bij een tuincentrum in Naarden. De chauffeur was onderweg om spullen af te leveren bij het tuincentrum aan de Huizerstraatweg. Daarbij zou hij gevallen zijn. Bij deze val heeft hij een hoofdwond opgelopen. Bovendien was zijn bril gesneuveld, waardoor hij niet verder kon rijden.

Dit heeft hij gemeld aan zijn bedrijf, dat direct een tweede chauffeur op pad stuurde om de gewond geraakte man af te lossen. Het lukte het transportbedrijf echter niet om daarna opnieuw in contact te komen met de gevallen chauffeur. De onderneming heeft daarop contact opgenomen met het tuincentrum. Een medewerker die ging kijken trof de chauffeur vervolgens aan.

De gewaarschuwde hulpdiensten hebben nog geprobeerd de chauffeur te reanimeren. Dit mocht echter niet baten. De politie heeft onderzoek gedaan, maar heeft geen sporen van een misdrijf aangetroffen. Omdat het een ongeval betreft worden er verder geen mededelingen gedaan over het ongeluk en de overleden chauffeur.

Gooi- en Eemlander, 12 april 2019